generalno-čišćenje-arena-štark

O nama

Dozvola sekreterijata za socijalnu zaštitu
Dozvola za rad

SIS FAMILY je porodična kompanija sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom dobrog poslovanja. Osnovne delatnosti kompanije su pružanje usluga kućne nege i profesionalno čišćenje i održavanje objekata. Kao pravni sledbenik firme Agencije SIS osnovane 2007. godine nosioc je kvaliteta i prepoznatljivo je ime u delatnostima kojima se bavi. Kompaniju vodu Viša medicinska sestra Olga Barta sa višegodišnjim kliničkim iskustvom.

USLUGE KUĆNE NEGE STARIH I BOLESNIH LICA

Usluge iz oblasti kućne nege starih i bolesnih lica prilagođene potrebama naših korisnika bilo da se radi o pokretnim,polupokretnim ili nepokretnim licima.
• Stalne usluge medicinske sestre ili gerontodomaćice u trajanju od 3 – 12h
• Dežurstvo 24 h
• Dežurstvo svakog dana u trajanju 12 h
• Nega dva puta dnevno (ujutro i uvece)

SIS FAMILY raspolaže velikim brojem stručnih i odgovornih medicinskih sestara i geronto-domaćica. Principom poslovanja baziranog na toplom porodičnom pristupu svim korisnicima izgrađeno je poverenje i status lidera u pružanju usluga kućne nege na teritoriji grada Beograda.

USLUGE PROFESIONALNOG ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJE OBJEKATA

Kada je reč o uslugama čišćenja SIS FAMILY se bavi profesionalnim čišćenjem objekata i tekućim održavanjem higijene poslovnih objekata, hotela, hala, banaka, sportskih centara i višenamenskih objekata. Uvođenjem standarda, profesionalnom obukom izvršioca, opremljenost mašinama i pomoćnim sredstvima rada objedinili smo sve poslove higijene od svakodnevnog održavanja poslovnih objekata, do generalnih čišćenja nakon završnih radova u gradjevinarstvu. Ovakvim načinom saradnje korisnik se oslobađa nabavke materijala za čišćenje, zapošljavanja osoblja, bolovanja, godišnjih odmora zaposlenih i svih drugih obaveza koje mu oduzimaju vreme za bavljenje osnovne delatnosti. Čišćenje objekata može da podrzumeva mašinsko pranje podova, visinsko pranje staklenih površina, nakon građevinskoh radova je uključeno i čišćenje odvoda. Dok je u generalno čišćenje obuhvaćeno dubinsko pranje nameštaja.

PODACI ZA IDENTIFIKACIJU

Naziv firme SIS FAMILY d.o.o.
Ovlašćeno lice Olga Barta
Mesto Beograd
Opština Novi Beograd
Ulica i broj Bulevar Mihajla Pupina 10 D, lokal 80;
Telefon/fax 011/ 630 -1991, 011/ 311 – 10 – 69
PIB broj 108927241
Matični broj 21094994
Šifra delatnosti 9609
Naziv banke Sberbank