Predstavljanje proizvoda za čišćenje sanitarija – ECOL BATH P

Sredstvo za čišćenje sanitarija – ECOL BATH P

Jedan od najprodavanijih proizvoda iz naše palete profesionalnih hemijskih sredstava za svakodnevno održavanje sanitarija Ecol bath P konačno je došao na red da kroz naš foto izveštaj potvrdi kvalitet i da klijentima koji nisu imali prilike da se kroz rad upoznaju sa njim uveri šta je najbolji izbor za njih.

Ovo parfimisano i koncentrovano sredstvo za temeljno čišćenje sanitarija specijalizovano je za dubinsko čišćenje sanitarnih blokova u kojima uklanja tragove kamenca,ostatke sapuna,uklanja urinske tragove,rđu i ostale slične zaprljanosti ostavljajući pomenute površine blistavo čistim,dezinfikovanim i osvežene prijatnim mirisom.

Ovo profesionalno hemijsko sredstvo je toliko efikasan eliminator pomenutih naslaga da se pri samom nanošenju na zaprljanu površinu mogu videti prvi rezultati samog dejstva. Kvalitetno je rešenje i za uklanjanje naslaga koje su dugo prisutne i koje se običnom kućnom hemijom ne mogu ukloniti.

U najnovijem foto izveštaju predstavljamo čišćenje gde smo imali susret sa kupatilom tj. podnim površinama na kojima su hrapave pločice duži period bile izložene protokom vode koja je stvorila kamenac koji naš domaćin nijednim sredstvom nije uspeo da otkloni.

Nakon našeg uloženog truda i rada uz veliku pomoć ECOL BATH P proizvoda rezultati su bili fantastični što i Vama predstavljamo kroz sledećih par fotografija.
Jasno možete uočiti razliku između očišćenih delova toaleta i neočišćenih.

Još jedna najbolja reklama za kvalitet i učinkovitost naših profesionalnih hemijskih proizvoda koja će Vam svakako pomoći pri odabiru najboljeg za Vaše potrebe.

Kontakt telefon za usluge čišćenja: 063/627-977

SIS FAMILY – Agencija za čišćenje i kućnu negu. VAŠ NAJBOLJI IZBOR!