PROIZVOD ZA UKLANJANJE TRAGOVA FLOMASTERA,MARKERA – NO PEN

NO PEN – proizvod za uklanjanje tragova flomastera, markera

Prikazivanjem stalnih prezentacija kojima nove klijente uveravamo u kvalitet naših proizvoda , ovaj put dižemo lestvicu iznad u odnosu na konkurenciju i pored dosadašnjih foto izveštaja uvodimo i video sekciju u kojoj ćemo prikazati učinkovitost naših profesionalnih hemijskih sredstava za održavanje higijene.

Prvu premijeru imaće proizvod NO PEN , naš proizvod iz palete sredstava za specijalne namene. Ovo sredstvo na bazi rastvarača uklanja tragove flomastera, markera i olovki u jednom potezu.

Često se susrećemo sa ižvrljanim radnim stolovima,vratima,pa čak i u građevini sa obeleženim pločicama koje se često menjaju jer ljudi ne mogu da nađu rešenje da uklone vizuelno ružne oznake raznih mera i sl.
Konačno je stiglo rešenje za pomenute probleme, ime mu je NO PEN.

U nastavku teksta prikazujemo Vam video snimak u kome je prikazana učinkovitost našeg profesionalnog hemijskog proizvoda.

 

Rezultate ste videli.

Ostaje Vam da nas kontaktirate i poručite ovaj proizvod ili neki drugi proizvod iz palete hemijskih sredstava za održavanje higijene po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Kontakt telefon za usluge čišćenja: 063/627-977

SIS FAMILY – Agencija za čišćenje i kućnu negu. VAŠ NAJBOLJI IZBOR!

Kompletnu ponudu sa svim cenama i specifikacijama možete pogledati na našem specijalizovanom sajtu za prodaju hemijskih preparata za čišćenje SHOP SIS FAMILY .