PREDSTAVLJANJE PROIZVODA ZA ČIŠĆENJE KOŽE – DFL 08 i CFL 08

 

Predstavljamo Vam sredstva za čišćenje i negu kožnih površina DFL 08 i CFL 08

Pored hemijskih proizvoda iz palete sredstava za svakodnevno održavanje higijene kao što su sredstva za čišćenje i dezinfekciju podova, sanitarija, staklenih i radnih površina i dr.

Ovaj tandem sredstava za čišćenje i negu kožnih površina DFL 08 i CFL 08 učiniće Vaš kožni nameštaj blistavo čistim i sjajnim uz minimalno uloženi fizički trud.
Praksa korišćenja ova dva nerazdvojna proizvoda je sledeća:

  1. DFL 08 je specijalizovan odmašćivač namenjen za dubinska pranja kožnih sedišta, nameštaja i drugih površina od kože. Eliminacijom i najdublje prljavštine ostavlja površine blistavo čistim i osvežene prijatnim mirisom.
  2. Nakon što ste očistili pomenute kožne površine poželjno je i upotrebiti naš proizvod za negu kožnih površina CFL 08  tečnu kremu koji svojim pozitivnim dejstvom sprečava starenje kožnih površina i daje koži sjaj i elastičnost.

Utisci svih naših korisnika su veoma pozitivni jer su dobili veoma uspešno rešenje za čišćenje i negu kožnih površina po veoma povoljnim cenama.

I ovaj put Vam u nastavku teksta pokazujemo slike na kojima je rezultat uspešnosti našeg proizvoda vidljiv.

Budite i Vi jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih kupaca i iskoristite promotivne cene svih proizvoda kako bi Vaš nameštaj u ovom slučaju. Za ostale prostorije pogledajte kompletnu ponudu kako bi zahvaljujući povoljnim i efikasnim proizvodima za čišćenje i održavanje higijene. Povratite blistavu čistoću i osvežene prijatnim mirisima po najpovoljnijim cenama.

Ostale informacije i kompletnu ponudu naših profesionalnih proizvoda za održavanje higijene možete pogledati na specijalizovanom sajtu SHOP SIS FAMILY

Kontakt telefon za usluge čišćenja: 063/627-977

SIS FAMILY – Agencija za čišćenje i kućnu negu. VAŠ NAJBOLJI IZBOR!