ODMAŠĆIVAČ – GRILLNET PLUS

Proizvod Grillnet PLUS – odmašćivač

Poslovi svakodnevnog održavanja uz korišćenje adekvatnih profesionalnih hemijskih proizvoda obično ne donose mnogo problema. Međutim kada su u pitanju teške zaprljanosti od raznih ulja, masti i ustajalih zaprljanosti, tu već zna često da Vas zaboli glava tražeći rešenje za pomenute probleme.

Mi imamo rešenje za uklanjanje svih pomenutih prljavština. Proizvod Grillnet PLUS je jak odmašćivač na bazi rastvaranja specijalizovan za čišćenje roštiljskih rešetki,aspiratora,ploča,filtera klima uređaja i svih površina koje karakterišu teške zaprljanosti raznih sastava.

Pomenuti odmašćivač pored kvaliteta karakteriše i izuzetna ekonomičnost. Proizvod se prodaje u pakovanjima od 12l a doziranje pri pravljenju radnog rastvora se kreće u rasponu od 1:5 do 1:20 u zavisnosti od zaprljanosti što svakako predstavlja još jedan plus kada je u pitanju izbor našeg proizvoda.

U nastavku ovog predstavljanja prikazujemo Vam slike nastale pri generalnom čišćenju proizvodnog dela pekare gde je Grillnet PLUS odneo pobedu i otklonio sve zaprljanosti koje smo zatekli u proizvodnom delu pekare. Uvidećete i sami razliku između zaprljanih i očišćenih površina.

Rešite i Vi probleme zaprljanih površina i nazovite nas kako biste naručili neke od proizvoda iz palete profesionalnih hemijskih sredstava za održavanje higijene.

SIS FAMILY – Agencija za čišćenje i kućnu pomoć. Vaš najbolji izbor!

Ostale informacije i kompletnu ponudu naših profesionalnih proizvoda za održavanje higijene možete pogledati na specijalizovanom sajtu SHOP SIS FAMILY

Kontakt telefon za usluge čišćenja: 063/627-977