PREDSTAVLJANJE PROIZVODA ZA STAKLENE POVRŠINE– PULLY GLASS

Proizvod za čišćenje staklenih površina– PULLY GLASS

Na red da svoje uspešne rezultate predstavi došao je i jedan od naših najprodavanijih proizvoda PULLY GLASS.

Ovo parfemisano sredstvo specijalizovano je za staklene površine,kristal,ogledala i plastificirane površine. Otklanja prljavštinu ne ostavljajući pritom tragove i štiti površine odbijajući prašinu da se formira na očišćenim površinama.

Pored jako pozitivnog dejstva u borbi protiv raznih zaprljanosti kada su u pitanju navedene površine ovaj proizvod karakteriše sjajan odnos cene i ekonomičnosti. Za poslove redovnog održavanje delotvoran je rastvor u odnosu 1/3 , tako da od jednog našeg pakovanja od 12l rastvora dobijate 36l gotovog proizvoda za upotrebu po jako povoljnoj ceni.

A sada malo o rezultatima…

U nastavku našeg posta pogledajte rezultate čišćenja staklene fasade jednog našeg klijenta. Zatekle su nas staklene površine u jako zapuštenom stanju čiju je površinu prekrivala prljavština,kamenac i tragovi ostale prljavštine.
Naš poduhvat da sve dovedemo do perfekcije ne bi bio uspešno izveden bez proizvoda PULLY GLAS.

Da naše reči ne bi bile prazne,pogledajte i uverite se i sami kakva čuda čini PULLY GLASS u borbi protiv raznih zaprljanosti.

Opet ponavljamo,

Ne čekajte dugo, kontaktirajte nas i olakšajte sebi svakodnevnicu koristeći naše proizvode iz palete profesionalnih hemijskih sredstava za održavanje higijene.

SIS FAMILY – Agencija za čišćenje i kućnu pomoć. Vaš najbolji izbor!

Ostale informacije i kompletnu ponudu naših profesionalnih proizvoda za održavanje higijene možete pogledati na specijalizovanom sajtu SHOP SIS FAMILY

Kontakt telefon za usluge čišćenja: 063/627-977