PREZENTACIJA PROIZVODA ZA KERAMIKU- DECEM PLUS

Vođeni željom da Vas što bolje uverimo u produktivnost i kvalitet naših proizvoda kako bismo Vam olakšali izbor pri odlučivanju koja profesionalna hemijska sredstva da koristite nastavljamo tradiciju prezentovanja rezultata čišćenja koji su postignuti zahvaljujući proizvodima iz naše ponude.

Ovaj put uspešno izveden posao odrađen je zahvaljujući proizvodu DECEM PLUS kojeg karakteriše snažno dejstvo u otklanjanju tragova cementa,betona,cementnog mleka,kreča i drugih zaprljanosti koje se jako teško uklanjaju.

Zatekla nas je terasa velike površine čija je keramika bila prepuna tragova cementa, kreča i rđe. Uz profesionalan rad našeg tima i pre svega zahvaljujući kvalitetnom proizvodom kakav je DECEM PLUS terasa je dobila salonski sjaj. Sve fleke su otklonjene,a kako naša priča ne bi bila prazna u nastavku teksta ostavljamo Vam da se sami uverite gledajući slike pre i posle naših radova.

Ponavljamo još jednom,

Ne čekajte dugo, kontaktirajte nas i olakšajte sebi svakodnevnicu koristeći naše proizvode iz palete profesionalnih hemijskih sredstava za održavanje higijene.

SIS FAMILY – Agencija za čišćenje i kućnu pomoć. Vaš najbolji izbor!

Ostale informacije i kompletnu ponudu naših profesionalnih proizvoda za održavanje higijene možete pogledati na specijalizovanom sajtu SHOP SIS FAMILY

Kontakt telefon za usluge čišćenja: 063/627-977