usluge-čišćenja-objekata

SERBIA OPEN 2011

Sa velikim radom i zadovoljstvom, Agencija SIS je i ove godine ispratila svojim učešćem teniski turnir SERBIA OPEN 2011., od 23. aprila do 01.maja.Spremno smo izašli u susret svim specifičnim potrebama, i svim posebnim zahtevima, koji nisu u standardnim procedurama rada. Ovo je bila prilika da okažemo profesionalizam, tačnost i preciznost u radu, sposobnost da možemo učestvovatiu organizaciji jednog ovakvog događaja svetske klase.
Unapredili smo naš biznis na viši nivo, i naša vizija je da ime naše agencije bude sinonim za vrhunski profesionalizam u radu. Napravili smo tim vrsnih izvršioca, koji u svakom trenutku može odgovoriti zahtevima naših klijenata,tako da je Agencija SIS i ove godine,svojim učešćem dala doprinos održavanja teniskog turnira SERBIA OPEN 2011.- uskoro novom simbolu i ponosu Beograda.

Za ovih pet godina koliko smo na tržištu, naučili smo da prepoznajemo pojedince koji poseduju znanje i profesionalizam. Takvim odabirom smo napravili tim koji u svakom trenutku može odgovoriti zahtevima naših klijenata,tako da je Agencija SIS i ove godine dobila privilegiju da svojim učešćem da doprinos održavanja teniskog turnira SERBIA OPEN 2011.Trideset odgovornih izvršioca dežuraće 24 h u tri smene.

Galerija