pressure ulcer dissertation examples lesson 21 homework 3.2 answers essay on problems of overpopulation in india essay about importance of population education personal statement for mock interview exciting opportunity cover letter

Čišćenje i održavanje poslovnog prostora, generalno čišćenje poslovnog prostora i pomoć u kući starim licima

Postovani,

Zelela bih ovim putem zvanicno da vam se zahvalim na profesionalnoj usluzi brige o starim licima koju ste pruzili mojoj majci za proteklih nekoliko meseci. 

Vas profesionalizam se pokazao u svim segmentima rada ukljucujuci profesinalini uvid stanja na terenu, odabir odgovarajuce negovateljice za datog korisnika i brzina organizovanja cele procedure, gde sam ja licno imala velikih poteskoca jer mi je usluga trebalo da se organizuje u samo nekoliko dana. 

Pored gore navedenog, zahvaljujem vam se i na kontroli rada slanjem strucne inpekcije na teren te tako obezbedjivali da u svakom trenutku briga bude na vrhunskom nivou. 

Negovateljica je pored svoje strucnosti u radu sa pacijentom / mojom majkom, obavljala  i druge neophodne poslove po kuci i svoje obaveze odradjivala u za to dogovoreno vreme. S’obzirom da zivim van zemlje, komunikacija je bila putem poruka, gde sam bila redovno informisana sa obe strane, negovateljice i organizatora posla, tj Gospodje Bojane o stanju i napredku oporavka moje majke. Ozbiljnost rada se ogleda u jos jednom vaznom segmentu, a to je da u slucaju sprecenosti dolaska negovateljice, agencija je obezbedjivala zamenu i o tome me redovno informisala.

Jos jednom veliko hvala!

Srdacan pozdrav,

Ana Radakovic Djukic

Main menu