Postovani,

Zelela bih ovim putem zvanicno da vam se zahvalim na profesionalnoj usluzi brige o starim licima koju ste pruzili mojoj majci za proteklih nekoliko meseci. 

Vas profesionalizam se pokazao u svim segmentima rada ukljucujuci profesinalini uvid stanja na terenu, odabir odgovarajuce negovateljice za datog korisnika i brzina organizovanja cele procedure, gde sam ja licno imala velikih poteskoca jer mi je usluga trebalo da se organizuje u samo nekoliko dana. 

Pored gore navedenog, zahvaljujem vam se i na kontroli rada slanjem strucne inpekcije na teren te tako obezbedjivali da u svakom trenutku briga bude na vrhunskom nivou. 

Negovateljica je pored svoje strucnosti u radu sa pacijentom / mojom majkom, obavljala  i druge neophodne poslove po kuci i svoje obaveze odradjivala u za to dogovoreno vreme. S’obzirom da zivim van zemlje, komunikacija je bila putem poruka, gde sam bila redovno informisana sa obe strane, negovateljice i organizatora posla, tj Gospodje Bojane o stanju i napredku oporavka moje majke. Ozbiljnost rada se ogleda u jos jednom vaznom segmentu, a to je da u slucaju sprecenosti dolaska negovateljice, agencija je obezbedjivala zamenu i o tome me redovno informisala.

Jos jednom veliko hvala!

Srdacan pozdrav,

Ana Radakovic Djukic