SIS FAMILY д.о.о.

Булевар Михајла Пупина 10 Д, Београд 11070

 

Поштовани,

Желим да се захвалим Вашој агенцији на великом професионализму и искуству у нези и бризи мојих старих родитеља, чије је, тешко, здравствено стање (мултипла склероза, карцином, паркинсонова болест, кардиоваскуларна болест) захтевало посебну негу и помоћ.

Са Вашом агенцијом сам ступила у контакт по препоруци.

Већ у првом контакту, моји захтеви и жеље пажљиво су саслушани и анализирани, након чега је одабрано лице које је требало да одговори потребама мојих болесних родитеља. Избор није био лак.

Но, након једногодишњег дружења и сама сам се уверила у посвећеност, преданост и љубазност у контакту са родитељима, којима је пружена не само медецинска нега и лична хигијена, него и расположење и време испуњено разговором и дружењем, пажња и поштовање њихових обичаја и навика.

Даље, Ваша агенција је показала велику флексибилност, сналажљивост и спремност на договор, као и прилагођавање свим новонасталим ситуацијама.

У почетку дружења, мојој мајци била је неопходна мала помоћ, да би последњих месеци живота била непокретна са посебним потребама и негом, чије стање је захтевало професионализам и искуство лица које је бринуло о њој.

Ваша агенција је учинила све да је мом оцу и мени, у најтежим тренуцима, живот изгледао мање теретан и болан.

Овим путем желим да Вам се захвалим у име мог оца и у моје име на свему учињеном и да, топло, препоручим услуге Ваше агенције, као један од начина да у савременом начину брзог живљења и недостатку времена, пружимо нашим родитељима и најближима топлу реч, разумевање, сигурност, поверење и професионалну негу у сваком смислу.

Такође Вашој агенцији желим још много успеха и напретка у даљем раду.

 

Срдачан поздрав,

Оливера Поповић са породицом

Kontakt telefon za usluge kućne nege: 064/168-168-8

SIS FAMILY  – Agencija za čišćenje poslovnih prostora i kućnu negu. VAŠ NAJBOLJI IZBOR!