SIS FAMILY  agencija za čišćenje i pomoć u kući, pomaže starijima da ostanu bezbedni i nezavisni koliko god je to moguće. Nudimo kvalitetne uslugenege i pomoći u kući. Kada je reč o kućnoj nezi, znamo da ne postoji šematsko rešenje . Zato se naši planovi fokusiraju prvo na pojedinca. Mi kreiramo prilagođena rešenja za poboljšanje celokupnog zdravlja i kvaliteta života.

Proveravamo i obučavamo sve negovatelje kako bi osigurali da mogu podržati naše visoke standarde za usluge kućne nege.

Mi ćemo raditi kako bismo Vam pružili najbolju mogućnost u svim situacijama.Ovaj pristup ima za cilj povezivanje klijenata sa našim negovateljima na više nivoa. Nagrada u tome je da transformiše odnos klijenta  na osnovu prijateljstva i poverenja.

Mi brinemo za Vašu voljenu osobu, i želimo da on ili ona ostane angažovana na svojoj brizi. Kao učesnik, vaš voljeni bih mogli pomoći da pripremite omiljeni obrok. Ova jednostavna aktivnost podstiče socijalizaciju i razgovor, što može pomoći da mentalne sposobnosti budu oštre.

Planovi za negu su prilagođeni, zasnovani na zdravlju, potrebama i željama onih koji su u našoj brizi. Hajde da radimo zajedno da izradimo vaš plan kako bi odgovarali jedinstvenim potrebama vašeg voljenog. Da li je to samo nekoliko sati nedeljno, ili dvadesetčetvoročasovna nega i pomoć, možemo pronaći rešenje. Odredićemo najbolji mogući plan nege kako bismo maksimalno povećali vitalnost i dugovečnost vašeg staratelja.

licenca

Kontakt telefon za pružanje usluga kućne nege:011/630-1991, 064/168-168-8

SIS FAMILY – Agencija za čišćenje i kućnu negu. VAŠ NAJBOLJI IZBOR!