Kućna nega,pomoć u kući

Zaista verujemo da svaki pojedinac zaslužuje da živi u udobnosti  svog doma koliko god je to moguće. Zbog toga nudimo prilagođene usluge  preko našeg obučenog i profesionalnoh tima zaposlenih.

Naša misija je da omogućimo trajna rešenja za negu starijih osoba kako bi mogli ostati u
svojoj kući. Što je još važnije, želimo da naši budući korisnici koji će koristiti naše usluge  znaju da ćemo mi  stvarno brinuti o njima i njihovom blagostanju.

Jedna od osnovnih načela kompanije SIS FAMILY je da svaka osoba zaslužuje da ostane u udobnosti svog doma. Dom je svetao – to je pozadina za mnoge naše najdragocenije uspomene. Kada starost i potreba za svakodnevnom pomoći ugrožavaju sposobnost da ostanu kod kuće, naše osoblje je tu kako bi osiguralo da Vi ili Vaša voljena osoba može boraviti u svom  domu što je duže moguće.

Naše usluge povećavaju kvalitet života naših klijenata. Omogućavamo im dostojanstveno starenja, bez stalne brige ili stresa oko svakodnevnih problema ili zadataka. Međutim, naši klijenti su različiti, a iz dosadašnjeg iskustva znamo da ne postoji univerzalno rešenje za sve zahteve ili probleme korisnika naših usluga. Zato  je naše osoblje obučeno da može pristupiti potrebi svakog korisnika individualno.

Vaš najbolji izbor,SIS FAMILY doo