Kućna nega – Pomoć u kući – Prednosti

Postoje mnoge koristi kućne nege za starije osobe. Od samo pomoći u kući, druženja sa korisnikom i osećaja sigurnosti da kada niste u blizini da je uvek neko tu za vaše roditelje, bake ili deke, zato kućna nega ima mnogo koristi za Vas i Vaše najmilije.

U kompaniji SIS FAMILY smo vam pružili 5 sjajnih razloga zašto bi trebalo da koristite kućnu negu.SIS FAMILY - kućna nega

1) Kućna nega je pristupačna: profesionalni negovatelji pružaju veći nivo nege nego što bih starija osoba dobila u domu za stare. Najbolji pokazatelj toga je da naš negovatelj ima samo jednog korisnika koji živi u svom domu, a negovateljice u domovima imaju po nekoliko korisnika usluga u isto vreme pa nije moguće da svakom po naosob pruže nege i pažnje koliko im je potrebno.

2) Udobnost boravak u svom domu: za mnoge starije članove porodice osećaj da su kod kuće, okruženi svojom porodicom i prijateljima u mnogome poboljšava oporavak i način života. Ako je Vaš roditelj ili rodjak izašao iz bolnice, nabjolje okruženje za  oporavak je njihov dom. Mnoga istraživanja su dokazala da se starije osobe mnogo brže oporvaljaju u svom domu.

3) Da li ste znali, da se  starije osobe  plaše od odlaska u starački dom  i gubljenja svoje nezavisnost. Prema jednoj studiji, skoro 90% starijih želi da stari u svom domu. Boravak u svom domu je u mnogome značajniji od odlaska u dom jer starije osobe ostaju angažovane svojim tipičnim kućnim aktivnostima okruženi porodicom i prijateljima. Sa uslugom kućne nege i pomoći u kući, Vaši voljeni imaju kontrolu i sposobnost da vode značajan i nezavisan život u doba starenja. Usluge kućne nege mogu se kretati od podsetnika o lekovima i pomoći u aktivnostima za svakodnevne poslove, pripremu hrane i kupovinu namirnica.

4) Kućna nega drži porodicu na okupu: u vremenu starenja ili bolesti snažna porodična veza je u centru pažnje. Porodica  je odličan izvor emocionalne podrške za starije. Znajući da je Vaš voljeni u sigurnom okruženju svog doma i Vi možete voditi mirniji život. Pored svega što današnje vreme donosi kućna nega je  jedna stavar koja Vam olakšava i unapredjuje život.

5) Kućna nega Vam olakšava svakodnevni život: kada angažujete agenciju za kućnu negu i kada negovateljica dodje u Vaš dom i vodi računa o potrebama Vaše voljene osobe, Vi činite mnogo više nego što obezbedjujete najbolju negu za njih. Vi osiguravate normalan i manje stresan život za Vas. Sa obavezama kao što su deca i posao gotov da je nemoguće da Vi sami pružite odgovarajuću vrste nege. Tako da angažovanjem profesionalnog negovatelja Vi pružate najbolju uslugu Vašim voljenima.

 

POZOVITE NAS i uveriti se u kvalitet naše usluge kućne nege i pomoći u kući.

 

Kontakt telefon za usluge kućne nege: 011/630-1991 ili 064/168-168-8

SIS FAMILY – Agencija za čišćenje i kućnu negu. VAŠ NAJBOLJI IZBOR!