KUĆNA NEGA STARIH I BOLESNIH LICA

KUĆNA NEGA STARIH I BOLESNIH LICA – “ZAŠTO?” i “KAKO?”

Svakog od nas nažalost vremenom zadese problemi koje nose starost ili bolest nama najdražih. Menjanje ustaljenih navika, radnih obaveza, dosta brige i truda da sve protekne kako treba i da potrebna nega bude adekvatna i potpuna. Medjutim mnogi od nas su vremenski sprečeni ili mesto prebivališta ne dozvoljava da se pruži sva potrebna nega, a u većini slučajeva nismo ni obučeni za pružimo potrebnu pomoć.

SIS FAMILY je među prvima prepoznao problem starih osoba u gradu Beogradu i kao takva u svoju ponudu ubacila uslugu kućne nege.

Zašto bas nega u kućnim uslovima?

Kućna-nega-starih-lica
Kućna nega starih ili bolesnih

Prvenstveno zato što je starost najlepša u sopstvenom domu. Boravak po raznim domovima za stare zna često negativno da se odrazi na naše najbliže. Topla reč i osećaj komfora koji im može pružiti sopstveni dom ne može ništa da zameni.

Uslugu kućne nege koju pruža SIS FAMILY izvršavaju se na najvišem nivou. Pored profesionalne strane svakom korisniku se pristupa i sa puno topline koja pomaže našim korisnicima u njihovoj svakodnevnici i borbi sa njihovim problemima. Stručni kadar koji je zaposlen u našoj agenciji,iskustvo i sama Dozvola Sekretarijata za socijalnu zaštitu koju naša agencija poseduje korisnicima daje dodatnu sigurnost.

Poverenje koje su nam mnogi dali nije iznevereno. Iza nas su stotine zadovoljnih korisnika kako iz Beograda tako i iz inostranstva i te reči hvale i preporuke najveća su nam satisfakcija koja nas obavezuje da i ubuduće ostanemo lideri u oblasti kućne nege na teritoriji Beograda.

SIS FAMILY – Agencija za čišćenje i kućnu pomoć. Vaš najbolji izbor!

Kontakt telefon za usluge kućne nege: 064/168-168-8