Čišćenje i održavanje poslovnog prostora, generalno čišćenje poslovnog prostora i pomoć u kući starim licima

Prednosti kućne nege

Kućna nega u poslednje vreme brzo postaje sve prihvatljivije rešenje za naše roditelje, bake i deke. Jer im se pruža mogućnost da provode vreme u komforu svog doma gde su okruženi svojom porodicom i voljenima. Sa povećanjem životnog veka povećava se i potreba za medisinskom uslugom, a procenat starije populacije u našoj zemlji  je u stalnom porastu.

Danas kada je kućna nega dostupna većini naše starije populacije nema više potrebe da odlaze u staračke domove. Postoje mnogi oblici kućne nege i pomoći u kući.

Od dnevene nege, toalete pa sve do usluge od 24h.

Iako u mnogim porodicama pomoć u kući i negu starih preuzima neko iz porodice, a to u većini slučajeva nije praktično i dugotrajno rešenje. Pružanje pomoći u kući starom licu ponekad može biti previše stresno za članove porodice koji u većini slučajeva nisu stručni za takvu vrstu posla. Takođe određeni oblici nege i pomoći zahtevaju specijalizivano i profesionalno osoblje. Zato mi postojimo već deset godina, sa profesionalnim osobljem, licencom za rad i našima bogatim iskustvom postali smo vodeća agencija za kućnu negu i pomoć starim licima u regionu.

Ovo su neke od prednosti kućne nege:

1.Štedi dragoceno vreme

Usluge kućne nege izskuju dosta vremena.Često je staratelju teško da uskladi potrebno vreme.Profesionalna kućna nega postaje nužnost jer omogućava porodicama da uštede vreme  i iskoriste ga na pravi način sa svojim voljenima,a odredjene poslove kucne nege i pomoci kući prepuste profesionalcima koji su obučeni za tu vrstu posla.

2.Profesionalna pomoć

Naš profesionalni tim mnogo lakše izlazi na kraj sa rutinskim i kritičnim situacijama zato zato što imaju neophodno iskustvo i obuku.

3.Mogućnost zadrzavanja starih zivotnih navika

Osoblje koje pruža pomoć u kući omogućava da korsnik zadrži svoje stare navike.

4.Kvalitet života

Uz pomoć profesionalne negovateljice ili medicinske sestre korisnici naših usluga mogu da poboljšaju kvalitet života.Čim naš tim počne sa radom,pomoć je odmah omogućena i nema više potrebe da troše svoju energiju na kućne poslove.Naši medisinski radnici  su obučeni da predvide potrebe korisnika i uvek imaju volje da učine sve što je potrebno da im život bude jednostavniji i lepši.

Preporuke klijenata možete pogledati klikom OVDE .

Kontakt telefon za pružanje usluga kućne nege:011/630-1991, 064/168-168-8

SIS FAMILY – Agencija za čišćenje i kućnu negu. VAŠ NAJBOLJI IZBOR!

Main menu