Čišćenje i održavanje poslovnog prostora, generalno čišćenje poslovnog prostora i pomoć u kući starim licima

Iako je to teško prihvatiti, većini nas će zatrebati neka vrsta nege nakon 65. godine.
Možda ste navikli da se bavite sobom, delite odgovornosti sa supružnikom ili se oslanjate na članove porodice radi manje pomoći oko kuće.

Medjutim, kako starimo i kako se menjaju okolnosti, snalaziti se oko sebe i brinuti se o sebi može postati sve teže i teže. Ako vam se ne sviđa ideja o preseljenju u penzionisanu zajednicu, odnosno dom za stare, usluge kućne nege mogu vam pomoći da duže živite u svom domu.

Budite bez brige. SIS FAMILY kućna nega i pomoć u kući pruža mogućnost starijim sugrađanima da žive nezavisno od drugih i to na mestu gde se osećaju najudobnije u vlastitim domovima.

Usluga nege u kući za starije osobe.

Agencije za kućnu negu pružaju personalizovane usluge prilagodjene vašim zahtevima i zahtevima vaše starije voljene osobe. Znamo da uvek imate puno pitanja o uslugama nege starijih osoba u kući, a naš tim posvećenih profesionalaca je uvek dostupan da ponudi odgovore i predloge u vezi sa bilo kakvim pitanjima i problemima.

Uvek se možete obratiti našoj agenciji za kućnu negu SIS FAMILY da biste saznali više o kvalitetnim uslugama nege u kući koje pružamo dugi niz godina.

Neke svakodnevne aktivnosti na koje se fokusiraju naše usluge kućne nege uključuju:

Pomoć u kupanju
Pomoć u oblačenju
Pomoć pri hodanju
Priprema obroka
Kupovina namirnica
Podsetnici za lekove
Održavanje higijene stambenog prostora

Zalažemo se da pružimo vrhunske usluge nege starijih osoba i ispunimo vaše potrebe na način koji je najpovoljniji za vas!

Categories: Blog

Main menu