Čišćenje i održavanje poslovnog prostora, generalno čišćenje poslovnog prostora i pomoć u kući starim licima

Ako tražite profesionalnu agenciju za kućnu negu starih lica, odnosno za pomoć u kući starijim osobama, agencija SIS FAMILY je pravo mesto za to. 

Agencija SIS FAMILY nudi uslugu pomoć u kući starim osobama, čak i onima koji imaju poremećaje poput demencije i Alchajmera. Agencija SIS family obezbedjuje adekvatnu zdravstvenu negu za starije osobe, pružaju savete za negu, kućnu negu za starije i još puno toga. U agenciji za pomoć u kući SIS FAMILY dobićete sve informacije o pomoći u kući starim licima i njihovim potrebama koje su posebno važne kada se o njima brinu.

Svakodnevna nega i pomoć u kući starim licima omogućava klijentima da angažuju naše negovatelje na sat ili po potrebi. Pomažući im u svakodnevnim aktivnostima, naši negovatelji omogućavaju klijentima da održavaju svoju uobičajenu dnevnu rutinu i starost u svojoj kući.

AGENCIJA SIS FAMILY usluge kućne nege, pomoći u kući i nege starih lica koje kvalitetno pružamo su prilagođene potrebama svih korisnika, bilo da se radi o pokretnim, polupokretnim ili nepokretnim licima.

Kada je vašoj starijoj voljenoj osobi potrebna dodatna podrška da bi ostala sigurna i dobro kod kuće, pronalaženje prave agencije za pomoć u kući i negu starijih osoba može ponekad biti zastrašujuća. 

Naša Agencija za pomoć u kući starim licima AGENCIJA SIS razume izazove sa kojima se porodice suočavaju u prihvatanju potrebe za pomoć u kući i poverenje negovatelja da uđe u dom njihove voljene osobe, ali ipak znamo kako da taj proces učinimo što jednostavnijim i nesmetanijim.

Kontaktirajte nas – AGENCIJA SISpomoć u kući starim licima

011/ 630 -1991 , 064/168-168-8

Od prvog telefonskog poziva, članovi porodice dobijaju sigurnost i mir koji potiču od saznanja da istinski slušamo njihove brige. Izuzetna komunikacija jedno je od naših najistaknutijih karakteristika, a potrebno nam je minimalno vremena da upoznamo konkretne izazove sa kojima se vaša voljena osoba suočava. Kontaktirajte nas još danas da započnete proces dobijanja informacija potrebnih za donošenje odluke o pomoći u kući za vaše najmilije.

Categories: Blog

Main menu