Čišćenje i održavanje poslovnog prostora, generalno čišćenje poslovnog prostora i pomoć u kući starim licima


Ubrzan tempo života, to je nešto što u poslednje vreme zaista često čujemo, tu frazu mnogi “krive” za opšti nedostatak vremena u mnogim porodicama bez obzira da li članovi porodice rade u vlastitom biznisu ili su zaposleni u drugim korporacijama. Ovaj nedostatak vremena se mahom odnosi na vreme koje umesto da porodica provodi zajedno ili u druženju sa prijateljima pojedini članovi takvo vreme troše na održavanje higijene prostora u kojem borave, odnosno u održavanju higijene doma, doma svojih roditelja ili poslovnog prostora ukoliko su i vlasnici svog biznisa.

Kako imamo sve manje vremena za sebe tako se pojavljuju i novi poslovi, otud se pojavila i potreba osnivanja kompanija iz oblasti FM (facility management). Naime kompanije koje se bave FM uslugom su kompanije koje zapravo pružaju sve na jednom mestu u vezi održavanja objekata, odnosno higijene u objektima. Naravno FM kompanija ima više oblasti u kojima deluje obzirom da današnji standardi gotovo da brišu manje firme koje pružaju samo jednu od oblasti.

Naša kompanija pruža uslugu održavanja poslovnih prostorija, domaćinstava kao i uslugu iz oblasti kućne nege starijim licima.

Ove delatnosti nam omogućavaju da upravo klijentima koji su vlasnici biznisa budemo od najveće pomoći tako što ćemo im omogućiti da kompletnu higijenu poslovnog i stambenog prostora, i ukoliko je potrebno brigu i negu o starijim licima prepuste nama. 

Naravno i svi drugi koji usled svojih dnevno poslovnih aktivnosti nisu u mogućnosti da sami održavaju higijenu prostora su osobe koje mogu računati na našu profesionalnost. 

Categories: Blog

Main menu