Agencija za čišćenje i održavanje

O nama

Dozvola sekreterijata za socijalnu zaštitu

Dozvola za rad

SIS FAMILY je porodična kompanija sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom dobrog poslovanja. Osnovne delatnosti kompanije su pružanje usluga kućne nege i profesionalno čišćenje i održavanje objekata. Kao pravni sledbenik firme Agencije SIS osnovane 2007. godine nosioc je kvaliteta i prepoznatljivo je ime u delatnostima kojima se bavi. Kompaniju vodu Viša medicinska sestra Olga Barta sa višegodišnjim kliničkim iskustvom

 

USLUGE KUĆNE NEGE STARIH I BOLESNIH LICA

Usluge iz oblasti kućne nege starih i bolesnih lica prilagođene potrebama naših korisnika bilo da se radi o pokretnim,polupokretnim ili nepokretnim licima.
• Stalne usluge medicinske sestre ili gerontodomaćice u trajanju od 3 – 12h
• Dežurstvo 24 h
• Dežurstvo svakog dana u trajanju 12 h
• Nega dva puta dnevno (ujutro i uvece)

SIS FAMILY raspolaže velikim brojem stručnih i odgovornih medicinskih sestara i geronto-domaćica. Principom poslovanja baziranog na toplom porodičnom pristupu svim korisnicima izgrađeno je poverenje i status lidera u pružanju usluga kućne nege na teritoriji grada Beograda.

 

USLUGE PROFESIONALNOG ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJE OBJEKATA

Kada je reč o uslugama čišćenja SIS FAMILY se bavi profesionalnim čišćenjem i tekućim održavanjem higijene poslovnih objekata, hotela, hala,banaka, sportskih centara i višenamenskih objekata. Uvodjenjem standarda,profesionalnom obukom izvršioca, opremljenost mašinama i pomoćnim sredstvima rada objedinili smo sve poslove higijene od svakodnevnog održavanja poslovnih objekata, do generalnih čišćenja nakon završnih radova u gradjevinarstvu. Ovakvim načinom saradnje korisnik se oslobadja nabavke materijala za čišćenje, zapošljavanja osoblja, bolovanja ,godišnjih odmora zaposlenih i svih drugih obaveza koje mu oduzimaju vreme za bavljenje osnovne delatnosti.

 

PODACI ZA IDENTIFIKACIJU

Naziv firme SIS FAMILY d.o.o.
Ovlašćeno lice Olga Barta
Mesto Beograd
Opština Novi Beograd
Ulica i broj Bulevar Mihajla Pupina 10 D, lokal 80;
Telefon/fax 011/ 630 -1991, 011/ 311 – 10 – 69
PIB broj 108927241
Matični broj 21094994
Šifra delatnosti 9609
Naziv banke Sberbank

 

Pružanje pomoci u kući i poslovnom prostoru

Main menu