Agencija za čišćenje i održavanje

***NOVO U SIS FAMILY KOMPANIJI***

Tradiciju uspešnog poslovanja u oblasti profesionalnog održavanja higijene SIS FAMILY kompanija rešila je da nadogradi uvođenjem u svoj program usluga i prodaju profesionalne hemije.

Potpisanim protokolom o saradnji između SIS FAMILY kompanije i renomirane italijanske kompanije GOLDEN CHIMIGAL kupcima na našem tržištu od sada je dostupna paleta proizvoda koje koriste milioni zadovoljnih korisnika širom Evrope.

Da su pomenuti proizvodi zaista nešto novo na našem tržištu kada je u pitanju pojam kvaliteta govori i činjenica da je i SIS FAMILY kompanija već duži period koristi za poslove profesionalnog održavanja higijene i da smo prezadovoljni rezultatima istih,a samo zadovoljstvo Vas kao naših korisnika potvrđuje naš utisak.

 

 

 

Pored vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluge posebna pažnja posvećena je posebnim zahtevima različitih kupaca.

Više informacija o samim proizvodima kao i detalje oko naručivanja istih moćićete uskoro da saznate putem našeg specijalizovanog sajta za prodaju,a do tada ponudu možete pogledati na probnoj verziji sajta koju ćete pronaći u meniju našeg web sajta označenu kao shop  ,a dodatne informacije o proizvodima saznati pozivajući naše kontakt telefone:

011/3111-069

063/627-977

 

Tags: , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Pružanje pomoci u kući i poslovnom prostoru

Main menu