Agencija za čišćenje i održavanje

KUĆNA NEGA I POMOĆ U KUĆI STARIM I BOLESNIM LICIMA

Prethodnom objavom o dobijanju licence izdate od strane Ministarstva za rad,zaposljavanja,boračka i socijalna pitanja olakšali smo našim potencijalnim novim korisnicima izbor kada je u pitanju kompanija koja treba da njima i njihovim bližnjima pruži uslugu kućne nege i pomoći u kući starim i bolesnim licima.

 

Šta licenca konkretno predstavlja? ana-vita-pomoc-u-kuci-21

Predstavlja prvenstveno potvrdu kvaliteta rada u oblasti kućne nege i pomoći u kući . Naš stručni tim sastavljen od iskusnih visokoobrazovanih medicinskih radnika i socijalnog radnika svakom korisniku pristupa individualno kreirajući detaljan plan usluge nege i pomoći u kući, vodeći brigu o korisniku sa puno pažnje i razumevanja.

Samim tim pristupom jako brzo se stiče poverenje korisnika i usluga kućne nege i pomoći u kući jako brzo donese efikasne rezultate, zdravstveni boljitak i fizički napredak samog korisnika.

Takođe dostupnošću našeg organizacionog tima svojim korisnicima smo dostupni 365 dana u godini u bilo koje doba dana kako bismo najbližima koji su možda poslovno ili životno udaljeni dali sve potrebne informacije o stanju na terenu.

Nabrajajući sve pogodnosti zbog kojih je izbor naše SIS FAMILY kompanije pravi izbor kada je u pitanju briga o Vašim najmilijima sigurno možemo utrošiti još mnogo vremena, ali smatramo da su informacije koje su napisane,preporuke naših korisnika koje možete naći na sajtu , kao i ono najvažnije-potvrde i licence za rad kao dokaz kvaliteta su dovoljan pokazatelj koji je izbor najbolji.

Neka i Vaš izbor bude takav,

Vaš SIS FAMILY

Tags: , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Pružanje pomoci u kući i poslovnom prostoru

Main menu