Agencija za čišćenje i održavanje

ČIŠĆENJE POSLOVNOG PROSTORA

U najnovijem postu Vam predstavljamo čišćenje jednog poslovnog prostora koji je pretrpeo značajnu štetu nakon izvršene provale.

Kompletan prostor i oprema su poprskani protivpožarnim aparatom i utisak naših klijenata je bio da je šteta nemerljivo veća zbog eventualne zamene nameštaja,kompjuterske opreme i pratećih elemenata u kancelariji.

Unajmljivanjem naše kompanije su dobili demant i vedrije izraze lica nakon što su objekat obišli nakon izvršenih radova profesionalnog čišćenja.

Teške zaprljanosti su otklonjenje marljivim i temeljnim radom našeg tima. Pored osnovnog čišćenja i dezinfekcije opreme,odrađeni su i radovi mašinskog pranja stolica i podova ekstrakcionim mašinama što je prostoru dalo besprekornu čistoću,sjaj i svežinu.

Oduševljenim klijentima želimo da se zahvalimo na ukazanom poverenju i da što pre marljivim radom nadoknade štetu koja im je pričinjena.

Vama koji čitate ovaj post u nastavku predstavljamo slike zatečenog prostora i slike prostora nakon izvršenih radova profesionalnog čišćenja ovog poslovnog prostora.

SIS FAMILY – VAŠ NAJBOLJI IZBOR!

Tags: , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Pružanje pomoci u kući i poslovnom prostoru

Main menu